Cam sex is een beetje zoals cyber sex, een beetje zoals het delen van de geheime kamer, een beetje zoals het onderhandelen over seks, en een beetje zoals het hebben van in-persoon seks. Een groot deel van de dezelfde angsten die gelden bij een eertse ontmoeting met iemand zijn ert ook bij Camsex. Vragen zoals “Wat als ik niet weet wat te doen?” “Wat als ik niets kan bedenken dat opwindend is?” “Wat als ik me ongemakkelijk voel om iemand naar me te laten kijken? Dit zijn allemaal vragen die je bezig zullen houden, maar die je even in je achterhoofd moet zetten tot dat je eenmaal de eerste sessie achter de rug hebt. Je zult dan ook zelf zien dat je gedrufder voelt en ook beter.

Het is nuttig om te onthouden dat het gaat om het delen van intimiteit met je kijker, niet om het winnen van een Academy Award. Een beetje Acteren is leuk maar de echte actrice uithangen is niet wat maakt cam sex goed maakt. Een goede webcam seks heeft goede interactie met het kijkende publiek. Het is OK om je nerveus te voelen als je het nog nooit eerder hebt gedaan, en het is OK om te zeggen: “Wow, ik heb dit nooit eerder gedaan, dus ik voel me een beetje nerveus!”.

En je hoeft niet meteen je kleren uit te doen. Soms een beetje plagen maakt de kijker ook nieuwsgierig en geeft jouw de kans even te wennen aan de camera. Als u wilt beginnen, ga dan langzaam. Als je nog geen specifieke idee├źn hebt over wat te doen, kan je alvast in je hoofd een paar scenario’s oefenen die kunnen helpen om aan de slag te gaan. Een leuke, eenvoudige manier om te beginnen is om te praten over hoe je om aangeraakt wilt worden. Beschrijf waar je graag de handen wilt voelen op je lichaam, en hoe hard, en daarna toon je dit door je eigen handen over jezelf te bewegen zoals je wilt dat de kijker zijn hand beweegt over je lichaam. Nogmaals, veel voorspel maakt het makkelijker uiteindelijk uit de kleren te gaan en geeft jouw ook een beetje wenning met de kijker en de webcam die aanstaat.

Zoals met cyberseks is de sleutel tot webcam seks authentiek zijn en blijven. Praat over hoe je je voelt. Laat je kijkers zien hoe je lichaam reageert. Praten over hoe u wilt dat de kijker je aan moeten raken. Beschrijf wat je wilt dat de kijker met je moet doen. Houd het interactieve en vraag aan de kijker hoe hij of zij zich voelt. Vraag ook hoe zij je zouden aanraken en hoe zij het zouden aanpakken. Laat de kijker ook de manieren waarop hij of zij zou willen worden aangeraakt beschrijven.Alleen door zo interactief mogelijk bezig te zijn zul je merken dat het beetje bij beetje beter zal gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *