Webcam seks is een heleboel plezier, maar je vraagt je natuurlijk af hoe je webcamsex moet hebben. Nou heel simpel met de komst van instant messaging programma’s en wereldwijde internet betekent dat het gemakkelijk is om in contact te blijven met mensen op een afstand. Dit kan een minaar zijn, maar ook gewoon een webcam klant.

Ben je nog geen ervaren webcamsex model dan is het handig om bij de eerste keer alle handleidingen van de site goed door te lezen. De sleutel tot een goede, leuke, spannende webcamseks sessie is authenticiteit. Wees authentiek en niet allerdaags, geef bijvoorbeeld verschillende shows in verschillende pakjes en outfits. Je hoeft je niet te veel uit te sloven, het moet heel neutraal blijven natuurlijk. Knoop bijvoorbeeld eerst een gesprek aan en probeer zo een beetje los te komen in het gesprek. Pas als je je helemaal thuis voelt is het raadzaam om te beginnen met je webcamshow.

Je hoeft niet te komen met een uitgebreide verhaallijnen of complexe personages om goed te zijn in webcam sex.Het is niet per se het spelen van een rol maar om wat je opwind en geil maakt, denk daar vooral aan tijdens zo een webcam sessie. Praat over een fantasie die je hebt gehad of gewoon over hoe je lichaam voelt en wat je zou willen dat de kijker met je moet doen. “Ik zou heel graag je handen tussen mijn benen voelen. “Ik fantaseer erover hoe je mijn tieten knijpt en mijn billen slaat.” Dit soort geile praat kan de kijker al boeien en jij raakt er bij de gedachte aan ook al opgewonden.Vergeet niet dat je doel is om de kijker te boeien en dat kan je zowel met praten als ook met uit de kleren gaan. Om het spannend te houden en de kijker nieuwsgierig te maken is praten een goed begin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *